Tilbage til projekt-oversigt

Campingsafari i Afrika

EXIS tilbyder i samarbejde med en afrikansk safari-arrangør en række forskellige camping-safarier på kryds og tværs af kontinentet. Alle ruter har afgange minimum to gange om måneden – nogle af dem meget oftere.

Campingsafari i Afrika med EXIS

Da det er en trekkingtur, kan det ikke forventes, at forholdene under opholdet er luksuriøse, men det er en god, billig og meget spændende rejseform, hvor man overnatter i telte på lejrpladser og maden tilberedes ofte over bål. Alt praktisk udstyr, såsom telte, myggenet, køkkenudstyr, borde, stole og teltbelysning stilles til rådighed af arrangørerne, men man skal tage sovepose og pude med. Enkelte aktiviteter kræver at deltagerne er i god fysisk form og det forventes at man hjælper til med de daglige opgaver, som madlavning, rengøring og opstilling af telte.

Undervejs er der – udover selve turen med dens fantastisk udsyn til Afrika – en lang række aktiviteter man kan deltage i; nogle er valgfrie og ikke inkluderet i prisen, andre er inkluderet. Under hvert program kan du se helt nøjagtigt hvilke aktiveret der er inkluderet, og hvilke der er valgfri – ligesom omtrentlige priser på valgfrie aktiviteter er angivet.

Trekkingbilerne er typisk af typen “Mercedes Benz Overland Truck” med hardtop, store vinduer og plads til 20 personer. Der er minimum 4 og maksimum 18 deltagere på trekket og der vil være mindst to turguider med på turen. Bilerne er udstyret med radioer, sikkerhedsboks til rejsedokumenter, pas, penge og små værdigenstande samt køleskab til drikkevarer.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.