Tilbage til projekt-oversigt

Sprogkurser i udlandet

EXIS har arrangeret sprogkurser i udlandet siden 1982. Opnå det bedst mulige sproglige udbytte på den kortest mulige tid.

EXIS har arrangeret sprogkurser i udlandet siden 1982

Vores filosofi på området er, at når man tilmelder sig et sprogkursus i udlandet, er det fordi at man ønsker at opnå det bedst mulige sproglige udbytte på den kortest mulige tid. Derfor sender vi ikke deltagere afsted i store flokke, hvor man ender med at tale dansk halvdelen af tiden. I stedet tilstræber vi et god blanding af nationaliteter på sprogskolerne.

Vi har valgt at koncentrere os om relativt få, veletablerede sprogskoler i Europa, Latinamerika, USA og Australien ud fra en kombination af pris, kvalitet og 30 års tilbagemeldinger fra tilfredse studerende. Selekteringen af skolerne er din sikkerhed for et seriøst og udbytterigt sprogophold i udlandet med erfarne lærere og højt fagligt niveau.

Fællesnævneren for alle skoler er en veltilrettelagt undervisning af høj kvalitet i en international atmosfære, hvor du lærer et fremmedsprog sammen med studerende fra hele verden. Skolerne er alle officielt anerkendte og tilbyder undervisning på alle niveauer, fra begyndere til øvede. Før kursusstart bliver de studerende testet for at finde det niveau, der passer bedst til den enkelte – det giver det bedste udbytte.

Du kan vælge kurser med få eller mange undervisningstimer og eventuelt kombinere sprogundervisning med sightseeing – Især sprogskolerne i Latinamerika tilbyder mange spændende aktiviteter og udflugter. I Latinamerika kan du også vælge at kombinere sprogundervisningen med frivilligt arbejde – dét er virkelig en måde at få noget ud af opholdet!

Sprogkurser varer typisk fra 2 uger

Sprogkurserne varer typisk fra to til flere uger eller måneder. Vi rådgiver gerne om kursuslængde og -type, hvis du ønsker at opnå et bestemt niveau i forbindelse med videreuddannelse eller arbejde.

Læs mere om sprogkurserne og de forskellige destinationer herunder:

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.