Tilbage til projekt-oversigt
X
X

Sprogkurser i udlandet

EXIS har arrangeret sprogkurser i udlandet siden 1982. Opnå det bedst mulige sproglige udbytte på den kortest mulige tid.

EXIS har arrangeret sprogkurser i udlandet siden 1982

Hos EXIS er vores holdning, at man tilmelder sig et sprogkursus i udlandet for at lære sproget bedst, på kortest tid – samtidig med at få en oplevelse ud af det! For at indfri dette, sender vi ikke deltagere afsted i store grupper, hvor der er risiko for, at man taler dansk halvdelen af tiden. Vi mener, at de fleste får den bedste sprogrejse ved at lære sammen med en broget gruppe, og netop derfor bestræber vi os på at have en god blanding af nationaliteter på sprogskolerne.

Vi har valgt at koncentrere os om relativt få, veletablerede sprogskoler i Europa, Latinamerika, USA og Australien ud fra en kombination af pris, kvalitet og 30 års tilbagemeldinger fra tilfredse studerende. Selekteringen af sprogskolerne er din sikkerhed for et seriøst og udbytterigt sprogophold i udlandet med erfarne lærere og højt fagligt niveau.

Alle skoler EXIS samarbejder med har undervisning af høj kvalitet, som udspiller sig i en international atmosfære. På en sprogskole i udlandet modtager du undervisning sammen med fremmede studerende fra hele verden! Alle skolerne tilbyder undervisning på alle niveauer, så alle har mulighed for at deltage, hvad end de er begyndere eller øvede. Før kursusstart hjælper sprogskolerne de studerende med at finde det niveau, der passer bedst til den enkelte – det får alle mest ud af!

Du kan vælge kurser med få eller mange undervisningstimer og eventuelt kombinere sprogundervisning med sightseeing. Især sprogskolerne i Latinamerika tilbyder mange spændende aktiviteter og udflugter. I Latinamerika kan du også vælge at kombinere sprogundervisningen med frivilligt arbejde – dét er virkelig en måde at få noget ud af opholdet på!

Sprogkurser i udlandet varer typisk fra 2 uger

Sprogkurserne varer typisk fra to til flere uger eller måneder. Vi rådgiver gerne om kursuslængde og -type, hvis du ønsker at opnå et bestemt niveau i forbindelse med videreuddannelse eller arbejde.

Læs mere om sprogkurserne og de forskellige destinationer herunder.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.