Tilbage til projekt-oversigt

Sprogskole i Spanien

EXIS arrangerer sprogkurser i Spanien, hvor mennesker fra hele verden mødes.

Sprogskole i Spanien

Flere end 400 millioner mennesker har spansk som modersmål. Dette gør sproget til det andet største sprog i verden – lige efter kinesisk. Den hastige udvikling i de Latinamerikanske lande gør, at det spanske sprog i dag stadig bliver vigtigere – også i forbindelse med handel. 

Du kender sikkert allerede en lille håndfuld spanske ord, såsom siesta, tapas og mojitosMen hvis du har lyst til at udvide dine spanske sprogevner, så du kan fuldføre en samtale på spansk, så findes der ingen bedre måde at lære det på end på en sprogskole i Spanien.  

Det spanske sprog har 14 verbaltider, kønnede navneord og uregelmæssige navneord, men det betragtes – modsat det forventede – som værende et af de letteste sprog i verden at lære. Man siger, at det – i sammenligning med andre sprog – er hurtigt at opbygge en god base i. Det hævdes blandt andet, fordi spansk har rødder i det latinske, hvilket forbinder sproget til den engelsk tale, som mange kan begå sig i. Derudover har spansk mange sproglige ligheder med fransk, italiensk og portugisisk, hvilket gør det særligt nemt for folk, der har bekendtskab til disse sprog. 

EXIS’ erfaringer med spanske sprogophold 

EXIS har mere end 40 års erfaring med sprogkurser i udlandet og har udvalgt to officielt anerkendte sprogskoler i Spanien, én i Alicante ved Spaniens Middelhavskyst og én i Salamanca, der ligger mellem Madrid og Portugal. 

Begge sprogskoler i Spanien er udvalgt på grund af deres faglige standarder, konkurrencedygtige priser og høje serviceniveau. Skolerne udbyder flere forskellige kursustyper året rundt – i både kortere og længere perioder. Uanset dit niveau og uanset hvad du skal bruge spansksproget til, er der et kursus der passer til dig. Der modtages studerende fra hele verden og for at sikre det største sproglige udbytte af et ophold, sender vi danskere af sted individuelt – ikke i flok. 

Vil du på sprogrejse til Spanien? 

Læs om vores sprogskoler i Spanien:

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.