Tilbage til projekt-oversigt

Lær spansk i Ecuador

Lær spansk i smukke omgivelser! Skolen anses som en af Ecuadors bedste sprogskoler og er af internationale branchemagasiner placeret på verdens top 10-liste over spanske sprogskoler. 

Information

4 kursustyper

1-12+ uger

Fra kr. 5.500,-

Skolen i Ecuador

Skolen anses for at være en af Ecuadors bedste sprogskoler og er af internationale branchemagasiner placeret på verdens top 10 liste over spanske sprogskoler. Den er bl.a. anerkendt af det ecuadorianske undervisningsministerium og samarbejder med førende internationale undervisningsinstitutioner og Ecuadors største universitet, Universidad Central.

Skolen har en perfekt beliggenhed for studerende, midt i det mest populære kommercielle område i Quito, på kun to minutters gåafstand til parken La Carolina. I nærheden ligger Quicentro Shopping Center, mange restauranter, caféer, bioskoper, et fodboldstadion og et hospital. De fleste værtsfamilier bor også i området og ellers er der let afgang til offentlig transport. Undervisningen foregår i 5 klasseværelser på 8. sal i en høj bygning med reception, elevatorer. Alle klasseværelser, har stort vindue og ventilation. Udover klasseværelserne, har skolen mødelokale, bibliotek og kontor.

Skolens målsætning er at sikre de studerende en optimal sprogindlæring gennem intensive forløb, højt uddannede lærere, undervisningsmaterialer af den højeste kvalitet og en uformel og inspirerende atmosfære, hvor de studerende i skolen og fritiden aktivt gør brug af deres spanskkundskaber. Skolen ledes af den yngre generation af Del Corral-familien, som gør alt for, at de studerende får et uforglemmeligt og udbytterigt sprogophold i Ecuador.

Sprogskolen i Ecuador er en af tre internationalt anerkendte skoler, som alle arbejder under samme ledelse. De to andre skoler ligger i henholdsvis Bolivia og Peru.

Hvis du er interesseret at kombinere dit sprogkursus med frivilligt arbejde, kan du læse videre på vores side om frivilligt arbejde i Ecuador.

Undervisning
Der tilbydes forskellige kurser, hvor grundstammen er intensiv sprogindlæring i små grupper på maximalt 4 studerende. Der er således mulighed for at kombinere interaktion og diskussion mellem studerende og lærere samtidig med, at der tages udgangspunkt i den enkelte studerendes behov og ønsker.

Skolen tilbyder undervisning fra begyndere til viderekomne på forskellige niveauer. Ved kursusafslutning udsteder skolen et diplom, hvoraf det fremgår, hvor mange lektioner, du har haft, og det sproglige og skriftlige niveau, du har opnået.

Lærerne er alle veluddannede og erfarne i at undervise i spansk som fremmedsprog. Lærerne udvælges på baggrund af deres formelle kvalifikationer, personlighed og evne til at gøre sprogindlæringen dynamisk og varieret.

Undervisningsmaterialerne er specielt udviklet af skolen i samarbejde med en gruppe andre internationalt anerkendte sprogskoler. I gruppeundervisningen lægges der vægt på mundtligt spansk, konversation og interaktiv undervisning. Grammatik og skriftlige øvelser er en integreret del af undervisningsforløbet, og de studerende får lektier hver dag, som præsenteres og diskuteres i klassen. Skolen lægger vægt på, at de studerende introduceres til Ecuadors historie, politiske og socioøkonomiske forhold samt landets etniske og kulturelle egenart.

De fleste studerende er fra Europa og Nordamerika, men der er også studerende fra bl.a. Brasilien, New Zealand, Australien og Asien.  Der er ingen aldersgrænser, og skolen har haft studerende i alderen 6-83 år, men de fleste er dog mellem 18 og 25 år. Omgangsformen er uformel, og lærerne og de studerende arrangerer ofte fritidsaktiviteter sammen.

 

Sprogkurser i Ecuador

I Ecuador kan du vælge mellem følgende kursustyper:

Standardkurser
Sprogprogrammet omfatter 20 spansklektioner om ugen i grupper på max. 4 studerende. Undervisningen foregår om formiddagen, og om eftermiddagen er der mulighed for at deltage i skolens aktiviteter eller udforske Quito på egen hånd. Indkvarteringen hos en ecuadoriansk værtsfamilie supplerer rigtigt godt den formelle sprogundervisning på skolen og giver indsigt i en typisk families dagligdag. Programmet tilbyder således en blanding af spansk og kultur, der ikke kun garanterer solide sprogfærdigheder, men også forståelse for, og kendskab til, landets kultur, politik og andre samfundsmæssige forhold.

Super intensivkurser
Vil du gøre hurtigere fremskridt, er super-intensivkurset med 20 lektioner gruppeundervisning og 10 individuelle lektioner om ugen et godt valg. Lektionerne består af struktureret grammatikundervisning, interaktive aktiviteter, samtale og skriftlige øvelser. Du skal regne med lidt lektier hver dag. De individuelle lektioner fokuserer på dit personlige fremskridt.

Individuel undervisning
20 eller 30 individuelle lektioner per uge.
Dette kursusforløb er for studerende, som ønsker en ”delvis eller fuldstændig hjernevask”.

Kursusstart
Der er kursusstart hver mandag året rundt, med ankomst dagen før. Du bliver ved afhentet i lufthavnen af en repræsentant for skolen og kørt til din værtsfamilie. Den første kursusdag bliver du fulgt i hen på skolen, hvor du bliver budt velkommen af koordinatoren, der informerer om programmet. Du får udleveret undervisningsmaterialer og information om skolen, Quito og Ecuador. Efter en niveautest og en samtale med skolens undervisningsansvarlige placeres du i en klasse, der svarer til dit niveau i spansk.

Standardkurser med 20 ugentlige lektioner

Uger Pris
2 7.525
3 10.450
4 13.375
5 16.300
6 19.225
7 22.150
8 25.075
9 28.000
10 30.925
11 33.850
12 36.775
16 48.475
20 60.175
24 71.875

Super-intensivkurser med 20 gruppelektioner og 10 individuelle lektioner pr. uge

Uger Pris
2 9.775
3 13.825
4 17.875
5 21.925
6 25.975
7 30.025
8 34.075
9 38.125
10 42.175
11 46.225
12 50.275

1 til 1-kurser med 20 individuelle lektioner pr. uge

Uger Pris
1 5.500
2 9.325
3 13.150
4 16.975
5 20.800
6 24.625
7 28.450
8 32.275

 

 

1 til 1-kurser med 30 individuelle lektioner pr. uge

Uger Pris
1 6.625
2 11.575
3 16.525
4 21.475
5 26.425
6 31.375
7 36.325
8 41.275

Helligdage

Sprogskolen holder lukket på følgende officielle helligdage:

2024: 1/1, 12/2, 13/2, 29/3, 3/5, 24/5, 9/8, 11/10, 1/11, 4/11 og 6/12. Skolen holder lukket fra d. 25. december 2024 til 2. januar 2025.

Detaljer
Kontakt venligst [email protected] for oplysninger om priser på længerevarige ophold, eller hvis du ønsker at kombinere flere forskellige kursustyper.

Inkluderet i prisen

Sprogundervisning med højtuddannede, kompetente og meget motiverede lærere

Indkvartering ved omhyggeligt udvalgt ecuadoriansk værtsfamilie med morgen- og aftensmad samt tøjvask

Afhentning i lufthavnen i Quito

Hjælp af lokal koordinator under hele opholdet

Bøger og undervisningsmateriale

N

Starttest og ugentlige evalueringer/eksaminationer

Diplom og niveaubedømmelse ved afsluttet kursus

Adgang til skolens ugentlige fritidsaktiviteter: Latinamerikanske danse, ecuadoriansk madlavning, udflugter til museer, kulturelle begivenheder, den gamle by og andre seværdigheder i Quito, sportsarrangementer (udgifter til adgangsbilletter m.m. kan forekomme)

Fri afbenyttelse af alle skolens faciliteter: Barbecue-område, sproglaboratorium, bibliotek med bøger og video, cafeteria

Længere ekskursioner og specielle aktiviteter til kostpris

Postafsendelse, opbevaring af bagage og værdigenstande, e-mail og WIFI service

Håndbog før afrejse

Følgende er ikke inkluderet i programprisen:

  • Flybilletter
  • Rejseforsikring (EXIS sender gerne et tilbud til dig)

Kost og logi

De studerende indkvarteres i enkeltværelse hos omhyggeligt udvalgte ecuadorianske værtsfamilier. Sprogligt, kulturelt og menneskeligt er dette den bedste måde at få et optimalt udbytte af opholdet i Ecuador. Værtsfamilierne tilhører normalt den ecuadorianske middelklasse og har typisk samarbejdet med skolen i mange år. Dine værtsfolk er åbne og udadvendte og gør alt for, at du føler dig godt tilpas og aktivt bruger de nye sprogfærdigheder døgnet rundt.

De studerende er meget glade for det netværk, en værtsfamilie udgør og forbliver ofte i kontakt med værtsfamilien efter opholdets afslutning. Værtsfamilierne taler normalt udelukkende spansk, men er vant til at have studerende boende, så kommunikations-barrierer overskrides hurtigt, selv for absolutte begyndere. Du får morgen- og aftensmad i værtsfamilien, der også sørger for tøjvask. Hovedparten af værtsfamilierne bor 5-20 minutters gang fra skolen med gode busforbindelser til skolen.

Du ankommer normalt til værtsfamilien dagen inden kursusstart (søndag) og afrejser dagen efter endt kursusforløb (lørdag).

Aktiviteter og ekskursioner

Der lægges stor vægt på, at sprogopholdet kombineres med indsigt i ecuadoriansk kultur og samfund. Som en integreret del af programmet, er der om eftermiddagen aktiviteter på skolen eller i og omkring Quito. På skolen gives der danseundervisning i salsa, cumbia og merengue mod et mindre beløb, og de studerende introduceres til det lokale køkken gennem madlavningskurser.

I byens Metropolitan Park kan der spilles volleyball, fodbold og basketball, og der arrangeres udflugter til historiske mindesmærker, kirker, klostrer og museer, den gamle by og andre seværdigheder i Quito, ligesom besøg i præsidentpaladset, fodboldkampe, mountain-biking, biografbesøg og meget andet indgår i aktivitetsprogrammet. Flere gange om måneden er der mulighed for at deltage i længere ekskursioner, f.eks. udflugter til ecuadorianske naturparker, vulkaner, jungleture, togrejsen forbi ”Djævelens Næse”, de varme kilder i Papallacta og Baños, Stillehavets strande og besøg på de indianske markeder i Otavalo og Saquisilí. Her vil du opleve en blanding af lokale tekstiler og kunsthåndværk, grøntsager, grise og gestikuleren.

Det er valgfrit at deltage i alle disse aktiviteter, som udbydes til kostpris, hvilket vil sige, at man blot skal betale for evt. adgangsbilletter, transport og lignende.

Landet 

Selv om Ecuadors areal kun er ca. 7 gange så stort som Danmarks, er landet i geografisk, biologisk og etnisk sammenhæng et af verdens mest varierede.
En lang dagsrejse fra vest mod øst bringer dig fra afroecuadoriansk kultur ved Stillehavets lange sandstrande over Andesbjergenes snedækkede vulkaner og grønne dale og ned på den anden side til Amazon-bassinets tropiske regnskov og små indianersamfund. Den fjerde økoregion, Galapagos-øerne, ligger 1000 km ud for kysten og har den helt unikke flora og fauna, som Charles Darwin studerede og beskrev i forbindelse med formuleringen af evolutionsteorien.

Ecuadors flora og fauna er præget af ekstrem diversitet – landet er et af de mest artsrige i verden. Her findes omkring 20.000 plantearter – mere end på hele det nordamerikanske kontinent tilsammen. De mere end 1500 forskellige fuglearter er dobbelt så mange som det nordamerikanske, det europæiske eller det asiatiske kontinent kan fremvise. Alt efter økoregion kan du være heldig at støde på kæmpeskildpadder, søløver, jaguarer, kondorer, lamaer, brillebjørne og en række forskellige abearter.

Quito

Ecuadors hovedstad ligger omkranset af Andesbjergene i 2850 meters højde og er dermed, efter La Paz i Bolivia, verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Med sine ca. 1,7 mio. indbyggere er byen landets andenstørste, kun overgået af den store havneby Guayaquil ved Stillehavskysten. Den gamle del af byen er ikke uden grund af UNESCO udnævnt til “Patrimonio Cultural de la Humanidad” – en verdenskulturarv.

Enorme kirker, katedraler fyldt med guldornamenteret kunst og store pladser omkranset af 400 år gamle bygninger vidner om den betydning, som koloniherrerne tilskrev byen som centrum for deres ekspansion i området. Efter en lang periode med forfald og slunkne statskasser postes der nu, i samarbejde med FN, store summer i restaureringen af den historiske bydel.

Efter en gåtur i de smalle gader i den gamle by er den moderne bydel en overvældende og meget sydamerikansk forvirring af skopudsere, osende busser, hasarderede taxachauffører, madboder, skyggefulde parker, hoteller, skyskrabere og lejlighedskomplekser og mennesker på vej. Quito er en storby og byder på alle metropolens faciliteter og fornøjelser. På grund af den geografiske beliggenhed og den voksende økoturisme i landet er Quito, i stadig stigende grad, en magnet for sprogstuderende, unge rejsende og europæere og nordamerikanere på oplevelsesferie.

På de fleste gadehjørner kan man stå i skyggen af en palme og betragte Pichincha-vulkanen, der tårner sig op over byen. I klart vejr kan man nyde synet af de sneklædte Cotopaxi-, Antisana- og Chimborazo-vulkaner, der når op i mere end 6000 meters højde.

Befolkningen

Som i de fleste andre lande i Sydamerika er Ecuador historien om mødet mellem europæiske opdagelsesrejsende og en indfødt befolkning. De historiske bygninger og kirker fra kolonitiden, som kan ses i de fleste større byer, og inkaruinerne i højlandet vidner om vidt forskellige civilisationer og mødet mellem disse.
Ecuador, der mod nord grænser op til Colombia og mod syd og øst til Peru, har ca. 16 mio. indbyggere af europæisk og indiansk afstamning. Officielt er landet 95 % katolsk, men de oprindelige folkeslag har ofte bibeholdt deres gamle religioner og levevis. Ved Stillehavskysten er befolkningen en blanding af mestizer – indiansk og europæisk blandingsblod – og afroamerikanske efterkommere af slaver.

Den dominerende befolkningsgruppe i højlandet er spansk- og quechuatalende indianere og mestizer, mens Amazonbassinet stadig er et wild west område, hvor mange forskellige små indianersamfund kæmper om retten til enorme landområder og traditionel levevis mod “udviklingens” repræsentanter – internationale olieselskaber, taiwanesiske tømrerfirmaer og folk fra andre egne af landet, der tiltrækkes af de åbne vidder.

Klima

Ecuador er et geografisk varieret land, og det afspejles i klimaet. På sydkysten finder man et køligt klimaet, men det på nordkysten er varmt året rundt. I bjergregionerne er det ligeledes kæligt, mens junglen byder på varme men også regn.

Sprog

Det officielle sprog er spansk, men der tales også flere oprindelige sprog.

EXIS i Ecuador

Mange af vores projekter ligger i Quito, men vi har også flere projekter i junglen, ved kysten og på Galápagos.

Klar til at tage af sted?

Reservér en plads på et sprogkursus i Ecuador