Tilbage til projekt-oversigt

Sprogskole i Frankrig

EXIS arrangerer sprogkurser i Frankrig, hvor mennesker fra hele verden mødes.

Sprogskole i Frankrig

Hvis du vil lære fransk er det, uden sammenligning, bedst at gøre det på en sprogskole i Frankrig. Du lærer simpelthen sproget bedst i det land, hvor sproget er modersmål. EXIS har mere end 40 års erfaring med sprogkurser i udlandet og tilbyder franskkurser i både Frankrigs hovedstad Paris, i middelhavsbyen Nice og i Frankrigs “gastronomiske” hovedstad, Lyon.

Alle sprogskoler i Frankrig er udvalgt på grund af deres faglige standarder, konkurrencedygtige priser og høje serviceniveau. Skolerne udbyder flere forskellige kursustyper året rundt – i både kortere og længere perioder. Inkluderet i prisen er både selve det franske sprogkursus, samt indkvartering under sprogopholdet.

Uanset dit niveau og uanset hvad du skal bruge det franske sprog til,  er der et kursus der passer til dig. Der er kurser til både nybegyndere og øvede. Der modtages studerende fra hele verden og for at sikre det største sproglige udbytte af et ophold, sender vi danskere af sted individuelt – ikke i flok. Du kommer på den måde altid til at bruge sproget i praksis, når du taler med dine medstuderende – og du kommer hjem med rygsækken fuld af sprogkundskaber. 

Hvis du gerne vil kombinere kurser i flere forskellige franske byer, er det naturligvis ikke noget problem. Du kontakter blot EXIS for at høre nærmere om dine muligheder.

Vil du på sprogrejse til Frankrig? Læs mere om dine muligheder i både Paris, Nice og Lyon herunder, og book dit ophold på en sprogskole i Frankring allerede i dag.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.