Tilbage til projekt-oversigt

Erfaringer med EXIS i England

Her kan du læse om tidligere deltageres erfaringer med EXIS i England

Billeder fra nogle af vores studerende på sprogskole i Bournemouth

Nikolaj, som var på sprogkursus i Bournemouth, skriver:

Hej Exis.

Det er nu 2 uger siden, at jeg kom hjem fra mit 6 ugers ophold I Bournemouth, og det var en fantastisk oplevelse at være der. Jeg savner stedet og personerne omkring mig, og ville ønske, når jeg tænker tilbage, at jeg havde været der i længere tid. 

Jeg vil gerne takke jer for hjælpen om alle de praktiske ting, inden jeg tog afsted, og jeg er meget glad for, at jeg gjorde det.

Vh Nikolaj 

–  Nikolaj, deltager på engelsk-kursus i Bournemouth

Opholdet i England var super. Min værts-familie var rigtig søde og hjælpsomme, de satte sig altid ned og havde samtaler med os til aftensmaden og så var de altid klar på en joke! Maden var dog lidt for ensidig, det var ofte bare fish ‘n’ chips, som man kan hurtigt blive træt af. På skolen vrimlede det med nationaliteter fra over hele verdenen; Asien, Mellemøsten, Sydamerika og enkelte fra Europa. Jeg fik mig en masse nye internationale venner og lærte en masse om andre kulturer.

Martin

Undskyld at jeg ikke har svaret på jeres mail om hvordan jeg havde det i England. Jeg havde en meget god oplevelse, og nogle dejlige måneder i England. Jeg var meget glad både for skolen og værtfamilien.
Jeg var så glad for opholdet, at jeg og en af mine veninder meget gerne vil rejse med jer igen.

–  Tórunn, Færøerne

Jeg er hjemme igen efter en helt fantastisk oplevelse! Det er noget af det allerbedste jeg har oplevet!
Familien kunne ikke fås bedre, skolen, lærerne og undervisningen var rigtig god. Det hele var bare godt!
Jeg var i London om lørdagen, med en anden pige fra skolen. Som også var en stor oplevelse, eftersom at det var min første gang i England.
Jeg tilbragte rigtig meget af min tid, med den anden pige, som boede hos samme familie, som dog ikke gik på samme skolen. Men det var rigtig dejligt at have selskab med en på samme alder!
Det eneste jeg kan sætte fingeren på, var da jeg skulle tage testen mandag, havde jeg fået at vide af skolen, at jeg skulle tage den kl. 9. Men da jeg mødte op der, fik jeg at vide at det først var kl. 13. Så der blev jeg lidt utryk, omkring hvad jeg skulle gøre, helt alene i et nyt land. Men det gik jo alt sammen.
I må med glæde bruge min e-mail, så andre kan skrive til mig omkring det hele!

– alt i alt en FANTASTISK tur og oplevelse for livet!

Sara

Mit ophold på skolen i Bournemouth har været højdepunktet på mit sabbatår.
Det er virkelig en fantastisk by. Skolen var behjælpelig med nærmest alt, og lærerne er vildt gode til at gør undervisningen interessant.
Jeg har fået en masse nye internationale venner, som jeg virkelig kommer til at savne. Jeg er dog glad for at vi stadig kan holde kontakten gennem Facebook.

Jeg vil måske i fremtiden tage tilbage til skolen, og måske arbejde der f.eks. i sommerferien og hjælpe dem med deres Pisces(teenage-program) studerende, det er dog endnu ikke sikkert.

Keerthikan

Jeg havde et rigtig godt ophold på skolen i Bournemouth og nød atmosfæren på skolen. Den er ikke ret stor, men man kommer til at kende de andre elever godt på den måde. Lærerne var også utrolig søde og hjælpsomme.
Faktisk var jeg så heldig at få et job på skolen 2 måneder her i sommers, som receptionist på skolens kontor. Så man må sige jeg har fået maksimalt ud af mit ophold! Jeg nød også at opleve skolen “fra den anden side” som ansat og havde en rigtig fed sommer, selvom vi havde noget travlt til tider.
Endnu en gang vil jeg også lige takke for EXIS’s service i forbindelse med mit ophold! I var virkelig hjælpsomme og hjalp med selv de mindste ting, det satte jeg stor pris på.
Det er fedt at god kvalitet ikke altid behøver koste en formue og det må folk jo også gerne høre om.

Ida

Det er sjovt at tænke på hvad mit ophold på sprogskolen har ført med sig – i sommers arbejdede jeg for anden sommer i træk på sprogskolen som sommerhjælp, og jeg bor og arbejder nu i London ?

Sidste nyt fra Ida

Jamen det har været UTROLIG FEDT at være i Bournemouth. Jeg var af sted i 6 uger, hvis jeg havde mulighed for at blive der længere havde jeg gjort det. Jeg har haft en positiv oplevelse, da jeg har lært en del engelsk, den engelske kultur og hverdag. Dertil har jeg skabt et venskab med mange forskellige studerende fra andre dele af verdenen.
Jeg har været rigtig glad for skolen, personalet, lærerne og min værtsfamilie. De har alle sammen været søde og venlige, og desuden taget vældig godt imod mig. Derudover har jeg igennem hele mit opholdt følt mig vældig godt behandlet.

Cæcilie

Jeg har fået et rigtigt rigt udbytte af både sproget engelsk og oplevelser. Familien har gjort alt for at få mig til at føle mig hjemme.

Linda

Jeg har virkelig haft et godt ophold i England. Jeg har været SÅ glad for at være der! Familien gjorde alt for at få mig til at føle mig hjemme. De var virkelig søde og behandlede mig, som om jeg var deres egen datter. Jeg følte mig virkelig hjemme der:)

 

Skolen var også virkelig god. Alle var så åbne og søde. Lærene var virkelig dygtige og søde. De tog hånd om en fra første dag, så man følte sig virkelig velkommen der.

Jeg har virkelig lært en masse både engelsk sprog og kultur. Det har virkelig været en oplevelse, som var alle pengene værd, hvis ikke mere. Hvis jeg havde haft penge til det, ville jeg definitely have blevet der noget længere.

Malene

Jeg havde et rigtigt godt ophold i Poole! Jeg boede hos en rigtig sød familie, og skolen var rigtig god! Bliv endelig ved med at bruge den skole! Det var virkelig et godt sted at være, og lærerne lærte mig virkelig meget! Tak for en god tur! ?

Line

Mange tak for et rigtig godt arrangement. Det var en dejlig oplevelse. Jeg blev modtaget fint af min værtsfamilie, som lavede god mad, vegetarisk som jeg havde bestilt, og var meget venlige. Værelset var fint og jeg delte det med en anden studerende, hvilket fungerede godt. Skolen var lille og hyggelig, med en masse gode, dygtige lærer.+ et godt område. Det har i det hele taget bare været en super oplevelse for mig, så tusind tak for det.

 

Hilsen en meget tilfreds “kunde”

Louise

Det var jo meningen at jeg kun skulle være der fire uger, men valgte jo at forlænge opholdet med to uger mere. Jeg havde det alt for godt til, at kunne forlade landet efter bare fire uger.
Alt i alt, har mine seks uger i England været meget bedre end forventet. Jeg var positivt overrasket over skolen, alle de mennesker jeg mødte og det sted jeg boede. Det lå tæt på alt, shoppingcentre, stranden og diskoteker. Jeg fik godt nok ikke lige besøgt London, men ellers er det jo også bare en to-timers køretur i bus.

Min værtsfamilie var okay, forstået sådan, at de ikke var en dårlig værtsfamilie men heller ikke en jeg ville komme til igen. Havde regnet med, at de ville være lidt mere interesserede i deres studerende. Ved godt de får penge for det, og de måske har troet jeg hellere ville være for mig selv, men det er trods alt en “familie” man bor hos et stykke tid. Jeg fik kun snakket med dem en gang imellem, ellers havde de travlt med deres eget. Ved fra mange af de andre studerende, at de havde et lidt andet forhold til deres familie. Men udover det, så lavede min familie fantastisk mad ? De var dog rigtig dårlige til at tilbyde frokost i weekenderne, og det er ikke ligefrem fordi man har særlig meget lyst til at komme og spørge de første dage man er der, og man ikke er særlig tryg. Men de var søde nok.

Skolen var ikke den flotteste, men pyt med det. Lærerne var super gode! De forstod at gøre timerne interessante og sjove. De var meget hjælpsomme, og der var meget variation i undervisningen. Skolen var fantastisk! Og det var super spændende at møde en masse mennesker fra alle dele af verdenen, og man får mange gode venner.

Jeg nød virkelig de 6 uger jeg var der, en af de bedste ting jeg har gjort! Så er bestemt glad for at jeg tog afsted!

Malou

Jeg har haft en rigtig god tur! Alle tog godt imod mig, og familien jeg boede ved fik mig til at føle mig hjemme..
Skolen var også rigtig rigtig god! Jeg fik meget ud af undervisningen, og tilpas antal timer samt lektier.
Jeg har kun gode ting at sige om rejsen samt området Bournemouth, og kunne sagtens finde på at komme tilbage!
Alt har været OVER mine forventninger og jeg overvejer at komme tilbage næste sommer!

Cecilie