Tilbage til projekt-oversigt

Rejsemakker

Find en rejsepartner igennem EXIS, og oplev rejsen i fællesskab.

Er en rejsemakker nødvendig?

Det er på ingen måde nødvendigt at have en at rejse sammen med – på alle vores programmer uden for Europa bliver alle deltagere individuelt afhentet i lufthavnen og i stort set alle lande, er der en mere eller mindre konstant strøm af frivillige. Derudover vil der mange steder være frivillige fra mange andre lande, som ikke er udsendt gennem EXIS, så man kommer ikke til at sidde alene og kigge ind i en væg, med mindre det er det, man gerne vil.

Men igennem tiden er der en del frivillige, der har nævnt, at det kunne være dejligt at have en måde at komme i kontakt med andre, der gerne vil ud i verden med EXIS, og som også kunne tænke sig at finde en rejsepartner med. Derfor har vi lavet nedenstående liste.

Bemærk at listen ikke afspejler, hvor mange frivillige der er de forskellige steder, men kun viser de personer, som aktivt har sagt, at de ønsker at finde en partner at rejse sammen med.

Hvis du finder en, der passer til dine egne planer, så send en mail til [email protected] – Husk at notér personens navn/kode, så vi kan give besked til den rigtige. Hvis du selv gerne vil på rejsemakker-listen, kan du markere dette i dit tilmeldingsskema.

Rejsemakker-listen

Listen bliver løbende opdateret.

 

Kode Navn Alder Hjemland Destination(er) Ankomst Varighed
479 Linea 22 Danmark Fransk sprogkursus i Lyon 30. juni 6 uger
488 Christian 14 Danmark Sommerkursus i England 30. juni 2 uger
492 Emilie 18 Danmark Frivilligt arbejde i Tanzania 5. oktober 2025 4 uger
493 Karla 23 Danmark Frivilligt arbejde i Tanzania 3. juli 4 uger
494 Clara 20 Danmark Sprogkursus i Guatemala 31. marts 2 uger
498 Villads 20 Danmark Frivilligt arbejde i Bolivia 7. juli 6 uger
499 Sebastian 19 Danmark Frivilligt arbejde i Nepal 5. maj 6 uger
500 Louise 24 Danmark Frivilligt arbejde i Kenya 2. marts 2025 3 uger
501 Freja 19 Danmark Frivilligt arbejde i Kenya 29. september 4 uger
502 Sarah 19 Danmark Wildlife i Sydafrika + camping-safari fra Cape Town til Victoria Falls 1. september 2025 12 uger + efterfølgende camping-safari

Læs feedback fra tidligere deltagere

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.