Tilbage til projekt-oversigt

Praktik inden for turisme

EXIS arrangerer praktikophold i turismeindustrien i Tanzania og kan tilbyde praktikpladser på rejsebureauer i Arusha.

Praktikarbejde inden for turisme

Der kommer mange turister fra forskellige verdensdele til det nordlige Tanzania, hvor nogle af verdens bedste nationalparker, med den største koncentration af vilde dyr, ligger. Derudover er der et stigende antal turister, som ønsker at deltage i bjergbestigninger, for eksempel på Kilimanjaro eller Mount Moshi, som ligger i nærheden. Derudover er Tanzania et ret sikkert at rejse i, i forhold til mange andre lande i regionen.

Leder du efter en praktikplads i turist- eller serviceindustrien, i forbindelse med din uddannelse til for eksempel serviceøkonom eller oplevelsesøkonom, kan denne mulighed være noget for dig. Praktikpladsen byder på:

 

  • Kontorarbejde på et turistbureau i byen, hvorfra kunderne tager på safari og trekking. Arbejdet byder på at med kunder fra mange forskellige verdensdele, arbejde med lokalbefolkningen, indsigt i påvirkning af miljøet og lovgivningen. Kort sagt: kundeservice på en hel anden måde.
  • Erfaring med sproglige udfordringer (engelsk, fransk, tysk)
  • International markedsføring
  • Management
  • Økonomi
  • Indsigt i kulturelle forskelle og i turismens indflydelse på samfundet

Hjælp unge studerende

Læs mere om programmerne i Tanzania, her.

Udover arbejdet på et rejsebureau vil du komme til at hjælpe unge studerende, som følger undervisning på en lokal NGO (se afsnit om erhvervsskole i Tanzania).

Indkvarteringen er i et hus for frivillige i Arusha.

Lignende ophold kan arrangeres i Costa Rica, Ecuador og Peru.

Kontakt os

Siden 2008 har EXIS, i samarbejde med forskellige uddannelsesinstitutioner rundt om i Danmark, sendt studerende i praktik i udlandet. Hvis din praktik-vejleder ikke kender til os, er du meget velkommen til at få ham/hende til at kontakte os, så vi kan tage en snak om mulighederne for udlandspraktik.

Udlandspraktik inden for følgende fag:

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.