Tilbage til projekt-oversigt

Om EXIS

Fire årtier med meningsfulde udlandsophold.

Udlandsophold siden 1982

Siden EXIS i 1982, som pionér på området, startede med at tilbyde frivilligt arbejde i Costa Rica har vi udvidet mulighederne for frivillige arbejdsophold til Latinamerika, USA, Afrika, Asien og Australien.

I alle de år der er gået, har vi holdt fast i den filosofi, at det skulle være muligt for alle at få en oplevelse for livet til en fair pris, uden samtidig at gå på kompromis med kvalitet, rådgivning og tryghed.

Vi er en dansk, uafhængig virksomhed, som lægger vægt på at tilrettelægge udlandsopholdet efter dit individuelle behov.

Vi bistår gerne med tilbud på flybillet, rejseforsikring og andet, som du kunne have behov for – men kun, hvis det gør det lettere for dig. Måske har du allerede en rejseforsikring? Måske er du allerede i landet og har ikke behov for flybillet?

Alle, der rejser som frivillig får tilsendt en detaljeret elektronisk håndbog med oplysninger om vor lokale koordinator i udlandet og med svar på næsten alle de spørgsmål, vi af erfaring ved, du vil stille. Skulle der alligevel være nogle spørgsmål tilbage, svarer vi hurtigt på alle e-mails. Du er også altid velkommen til at ringe eller lægge vejen forbi vores kontor i Odense. Du kan også læse om tidligere deltageres erfaringer med EXIS.

Ønsker du at rejse sammen med en ven eller veninde, eller mangler du en rejsekammerat, er vi ikke længere væk end et klik. Det gælder selvfølgelig også, efter du er taget ud i verden

Og så var der lige det med priserne. Det er faktisk ret enkelt: Vi bruger ikke store beløb på administration, reklamer og markedsføring. Vi bruger hellere lidt ekstra på donationer til udenlandske projekter!

Bortset fra, at priserne for frivillige arbejdsophold i næsten alle tilfælde allerede inkluderer en personlig donation til din arbejdsplads, sponsorerer EXIS løbende forskellige tiltag rundt omkring i verden; blandt andet et børnehjem i Nepal, kampagner for menneskerettigheder i Cambodja og sundhedsoplysning i Ghana.

Alle EXIS-deltagere kan i øvrigt få glæde af vores aftaler med:

 

  • InterTravel, som skræddersyer uforpligtende tilbud på flybilletter til vores deltagere
  • Danske Lægers Vaccinationsservice (www.sikkerrejse.dk), som giver vores deltagere 10% rabat på vaccinationer
  • Gouda Rejseforsikring, som vi udsteder rejse- og afbestillingsforsikringer på vegne af
t

Join the world… it’s yours!

Læs feedback fra vores deltagere

Inden du bestemmer dig for hvor i verden du gerne vil rejse hen, kan du bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.