Tilbage til projekt-oversigt

Frivilligt arbejde i Afrika

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i Afrika, hvor mennesker fra hele verden mødes.

Frivilligt arbejde i Afrika

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i Afrika. Ligegyldigt om du har sabbatår, søger praktikplads i udlandet eller bare trænger til fantastiske oplevelser, er dét at arbejde som frivillig i Afrika en enestående måde at udvikle dig selv og samtidig opleve kulturen og befolkningen på nærmeste hold. Der er masser af muligheder for frivilligt arbejde i Afrika – du kan fx. undervise på en skole, arbejde på børnehjem, hospital eller HIV klinik. Eller måske være frivillig på en døveskole, en musikskole eller med dyr i en nationalpark, girafcenter eller dyreinternat?

For at deltage skal du være selvstændig og udadvendt, fyldt 18 år og have lyst til og mod på at arbejde som frivillig. Det er ikke et ferieophold at være frivillig i et udviklingsland – Det kan derimod blive en unik oplevelse, der vil give dig mulighed for at lære, at få nye venner og for at gøre en forskel med dit frivillige arbejde.

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig nævne at mange frivillige vælger også at få nogle ferieoplevelser med hjem; fx. safari, bjergbestigning eller Savannah Trek. Vi hjælper gerne med at arrangere. Du kan også arbejde med frivilligt arbejde i Asien, Sydamerika eller Australien

Her kan du læse om vores destinationer i Afrika:

Udflugter & feedback

Derudover arrangerer vi en række forskellige udflugter (safari etc) i Afrika.
Du kan også læse om andre EXIS-frivilliges oplevelser i Afrika her:

Feedback fra frivillige i Ghana
Feedback fra frivillige i Kenya
Feedback fra frivillige i Sydafrika
Feedback fra frivillige i Tanzania
Feedback fra frivillige i Togo
Feedback fra Safari m.m.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.