Tilbage til projekt-oversigt

Frivillig på hesteranch i Mississippi

EXIS tilbyder frivillige en fantastisk oplevelse på en hesteranch i det smukke Mississippi 

Frivilligt arbejde med Heste i Mississippi

EXIS arrangerer frivilligt arbejde på en hesteranch i Mississippi. Programmet henvender sig til alle, der er over 18, har interesse i heste og er i god fysisk form.

Du kommer til at arbejde på en 200-hektar stor hesteranch (med yderligere 800 hektar at ride på eller vandre i) og tilbringer hele dagen omkring fantastiske heste. På ranchen er der cirka 80 heste, masser af hunde og andre dyr. Ranchen har tilhørt den samme familie i fem generationer. Her avler, træner og sælger familien nogle af USA’s fineste Paso Fino-heste.

Er du vild med heste, er denne maleriske ranch midt i det smukke, kuperede sydlige Mississippi det perfekte sted til at dyrke din interesse.

Ranchen ligger 30 minutter fra den Mexicanske Golf og ca. en times kørsel fra New Orleans.

Et af ranchens specialer er at forbedre kommunikationen mellem heste og deres ejere, så de kan få en sikker og kærlig relation til hinanden. Træningen er baseret på naturlig ”horsemanship” og metoder, som bygger på hestens naturlige adfærd.

Der tages også mange unge heste ind for at give dem en god start i livet og en god chance for at være i stand til at interagere med mennesker på en sikker og god måde.

Projektet

At få en vellykket ranch med mere end 80 heste til at fungere kræver tid og stort engagement. Ranchens mål er blandt andet at sørge for, at alle hestene bliver behandlet godt, og at de får den pleje, de har brug for – og så lidt ekstra! Ranchens andet mål er at give dig som frivillig indsigt i det at drive en ranch, herunder det at træne og pleje heste. Sidst, men ikke mindst, vil ledelsen også rigtig gerne give dig en oplevelse for livet.

 

Din rolle som frivillig

Som frivillig bliver du inddraget i det daglige arbejde på ranchen. Du bliver en del af det team, der sikrer, at hestene har det godt og forbliver sunde.

Som del af den daglige rutine vil du også hjælpe til, at faciliteterne får den nødvendige vedligeholdelse. Du vil med egne øjne opleve, hvordan ”problemheste” trænes til at blive sikre og sjove rideheste.

At arbejde med heste betyder at du tilbringer masser af tid omkring, og sammen med, hestene, men du skal være opmærksom på, at ranchen ikke er en rideskole. Mange af hestene er på ranchen netop for at blive trænet – enten pga. problemer, eller fordi det er konkurrenceheste, der skal trænes til at yde – og derfor kun bliver redet af uddannet personale på ranchen.

Der er dog også en del heste, som gerne må bruges af de frivillige, og derfor er der mulighed for at komme på en ridetur en gang om ugen. Derudover kan flere rideture tilkøbes mod et mindre gebyr.

 

De daglige aktiviteter på ranchen

Som frivillig kan du forvente følgende arbejdsopgaver:

 • Rengøring af stalde og folde
 • Fodring af heste
 • Strigling og hestepleje
 • Hjælpe til under træningen
 • Reparation/bygning af hegn
 • Græsslåning og andet havearbejde
 • Vedligeholdelse af ranchens faciliteter

Har du færdigheder inden for markedsføring, fotografering, brug af blogs og sociale medier eller lignende, er ledelsen meget åbne for kreative idéer, der kan hjælpe ranchen!

Kost og logi

Du bliver indkvarteret sammen med andre frivillige i delte værelser på ranchen. Du tilbereder din egen morgenmad ud fra et udvalg af brød, skinke, ost, kaffe, te, juice, grød, yoghurt, frugter osv..

Frokost og aftensmad bliver tilberedt af medarbejdere på ranchen. Som frivillig vil du også af og til skulle hjælpe til i køkkenet.

Hvis du har allergier eller særlige krav til din kost, noterer du dette i tilmeldingsskemaet, så der kan blive taget hensyn til dette.

Ankomstdatoer

Der er ankomst og afrejse hver mandag. Sørg for at bestille din flybillet til Louis Armstrong International Airport i New Orleans, så du ankommer mellem kl. 9 om morgenen og 20 om aftenen.

 

Frivillig på Ranch i Mississippi

Uger Pris
1 kr. 7.550,-
2 kr. 11.100,-
3 kr. 14.650,-
4 kr. 18.200,-
5 kr. 21.750,-
6 kr. 25.300,-
7 kr. 28.850,-
8 kr. 32.400,-
9 kr. 35.950,-
10 kr. 39.500,-
11 kr. 43.050,-
12 kr. 46.600,-

Detaljer
Kontakt venligst [email protected] for oplysninger om priser på længerevarige ophold.

Inkluderet i prisen

Arbejdsprogram på ranchen i Mississippi

Indkvartering

Helpension

Følgende er i ikke inkluderet i ovenstående priser:

 • Rejsen til og fra USA
 • Rejseforsikring (EXIS sender gerne et tilbud på en police, som passer til dit ophold)
 • Visum
 • Lommepenge
 • Eventuel ekstra overnatning ved ankomst eller afrejse
 • Evt. ekstra aktiviteter/udflugter

Din fritid

Fritiden

I din fritid kan du leje en bil og køre en tur til eksempelvis New Orleans, før eller efter dit ophold som frivillig. Desuden arrangeres forskellige aktiviteter, som du kan deltage i mod et mindre gebyr:

 • Rideture (én ugentlig tur er inkluderet)
 • Skydning på hesteryg
 • Forhindringsløb på hesteryg
 • Lerdueskydning
 • Skyde på mål
 • Tøndeløb på hesteryg
 • Fodbold på hesteryg
 • Ridelektioner
 • Undervisning i hestetræning

Om Mississippi

Intet andet sted er mere synonymt med “Det ægtes syd amerikanske hjerte og sjæl” som Mississippi. Det flade, frugtbare område i Mississippi Deltaet og i nordvest langs floden er rigt på bomuld. Da bomulden var ”konge”, var Mississippi kongeriget. Det er også her, at blues og soulmusikken har sine rødder, og flere end 100 bluesmusikere og sangere har startet deres karriere i Mississippi.

I Mississippi finder du mange historiske bygninger, som viser, hvordan Mississippis indbyggere levede før den amerikanske borgerkrig. En gåtur langs Natchez eller Vicksberg-gaderne, kun et par meter fra Ol´ Man River, er gode eksempler på det gamle sydens skønhed med herskabelige huse fra tiden før Borgerkrigen, da byen stort set kom uskadt gennem krigen. Natchez storhedstid var i midten af 1800-tallet, hvor plantageejerne tjente formuer på handel med bomuld.

Staten Mississippi er arnestedet for gospel, jazz og blues og fostrede, ud over Twain, store litterære forfattere som William Faulkner og Tennessee Williams. Overalt i Mississippis gader kan du opleve spillesteder med bluesmusik, hvor det er muligt at få serveret et måltid mad til meget lave priser.

Hvis du søger et fantastisk eventyr og en uforglemmelig rejse, så følg dine sanser, lyt, se og oplev en rejse ud over det sædvanlige i Mississippi, hvor minder bliver skabt, og hvor venner altid er velkomne!

Klimaet i Mississippi

Mississippi har et varmt og fugtigt subtropisk klima. Somrene er lange, og vintrene er korte og milde. Den gennemsnitlige temperatur ligger på ca. 28° i juli og omkring 9° i januar.

 

Vaccinationer

Der er intet krav om vaccinationer, men kontrollér, hvornår du sidst har fået en vaccination mod stivkrampe, som normalt fornyes hvert 10 år.

 

Rejseudgifter

Alle priser er eksklusiv rejseudgifter. Efter tilmelding sørger EXIS for, at du modtager et uforpligtende tilbud på flybilletter fra InterTravel, som har 37 års erfaring i salg af flybilletter, rundrejser etc. i hele verden.

Hvis du har brug for at undersøge priser på flybilletter inden tilmelding, er du velkommen til selv at kontakte InterTravel enten på tlf. 33 15 00 77 eller på mail [email protected]. Husk at fortælle, at du skal rejse med EXIS.

Lander du for sent, kan du overnatte på et hotel i nærheden af lufthavnen. Yderlige oplysninger om busforbindelser bliver sendt efter tilmelding.

Visum

Deltager du i et program på op til 3 mdr., behøver du ikke at søge visum før afrejse. I stedet skal du registrere din ankomst over nettet gennem det såkaldte Electronic System for Travel Authentication (ESTA) mindst 72 timer inden afgangen til USA. Det er en god ide at gennemføre registreringen online, så snart man har rejseplanen klar. Se: https://esta.cbp.dhs.gov

Har man brug for et udvidet ferievisum (mellem 3 og 6 måneder), skal man have dette udstedt af Den Amerikanske Ambassade i København, tlf. nr. 33 55 31 44. denmark.usembassy.gov/

Klar til at tage af sted?

Reservér en plads på et af projekterne i Mississippi