Tilbage til projekt-oversigt

Erfaringer med EXIS i Ungarn

Her kan du læse om tidligere deltageres erfaringer med EXIS i Ungarn.

Lizette, som var frivillig i Ungarn skriver:

”Jeg var meget nervøs da jeg skulle afsted, da jeg aldrig havde fløjet alene før, men koordinatoren tog godt i mod mig da hun hentede mig i lufthavnen i Budapest.

Det var desuden noget af en omvæltning for mig at bo i en lille by som Erdösmecske, da jeg er født og opvokset i en stor by.
Det er dog helt klart en oplevelse jeg ikke vil være foruden, og vi var også rundt til et par arrangementer som foregik i byen, og så var lokalbefolkningen søde at snakke med (selvom det foregik på tysk).

Arbejdsdagen gik primært med at fodre dyrene samt gøre deres indhegninger rene, men både i løbet af arbejdsdagen og efterfølgende var der stadig tid til at sidde inde ved dyrene eller gå ture med dem.

Mange af dyrene er blevet reddet efter at have levet under dårlige forhold, og det var fantastisk at se hvor godt de kunne få det! 🙂

Det var desuden fedt at opleve alt lige fra næsebjørne der kravler rundt på ens skuldre og til at vågne om natten og høre ulvehundene hyle.

At rejse til Ungarn var en fantastisk (og grænseoverskridende) oplevelse som jeg altid vil huske tilbage på med et smil!

Jeg vil sige tak for at I gjorde det nemt og overskueligt at komme afsted! 🙂

Mvh Lizette”

Lizette, Ungarn