Tilbage til projekt-oversigt

Frivilligt arbejde i Latinamerika

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i Latinamerika, hvor mennesker fra hele verden mødes.

Frivilligt arbejde i Sydamerika

EXIS tilbyder sprogskoleophold og frivilligt arbejde i Syd- og Latinamerika. Du kan vælge mellem fantastiske oplevelser i 5 lande.

At arbejde som frivillig er en enestående måde at udvikle sig selv og samtidig opleve kulturen og befolkningen på nærmeste hold.

Dit ophold begynder med minimum 2 ugers intensiv spanskundervisning, hvorefter du kan vælge mellem mange forskellige typer frivilligt arbejde; lige fra socialt arbejde såsom børnehjem og skoler, over sundhedsområdet, til naturoplevelser i junglen, på Galapagos-øerne, i nationalparker eller med vilde dyr i zoologisk have.

For at deltage skal du være selvstændig og udadvendt, fyldt 18 år og have lyst til og mod på at arbejde som frivillig. Du må være forberedt på lidt af hvert, forvente det uventede og være fleksibel og positiv. Det er ikke et ferieophold, men kan derimod blive en unik oplevelse, der vil give dig mulighed for at lære, at få nye venner og for at gøre en forskel med dit frivillige arbejde.

Du kan også komme på sprogrejser med EXIS og lære det spanske sprog.

Se vores destinationer i Latinamerika her:

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.