Tilbage til projekt-oversigt

Frivilligt arbejde i Afrika

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i Afrika, hvor mennesker fra hele verden mødes.

Frivilligt arbejde i Afrika

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i Afrika til de, der er nysgerrige på en oplevelse for livet. Ligegyldigt om du har sabbatår, søger praktikplads i udlandet eller bare trænger til fantastiske oplevelser, er dét at arbejde som frivillig i Afrika en enestående måde at udvikle sig selv på og samtidig opleve kulturen og befolkningen på nærmeste hold.

EXIS tilbyder mange muligheder i Afrika

Der er masser af muligheder for frivilligt arbejde i Afrika – du kan f.eks. undervise på en skole, være frivillig på børnehjem i mange forskellige lande i Afrika, arbejde på hospital eller HIV klinik. Det kan også være, at du ønsker en mere utraditionel oplevelse som frivillig, f.eks. på en døveskole, en musikskole eller med dyr i en nationalpark, eller i et af vores mange wildlife-projekter i Sydafrika? Vi har mange muligheder og hjælper gerne med at finde den helt rette til dig – også hvis du kunne tænke dig at kombinere to eller flere destinationer. 

Rejs med EXIS og få en oplevelse for livet

Og så er det ikke kun dig selv, du giver en fantastisk oplevelse. Du kommer med garanti til at møde en masse mennesker, som sætter stor pris på din indsats, og som du sandsynligvis vil opleve en stor – om end uforstående – livsglæde fra. Du vil opleve, at du får lige så meget igen, som du giver.

I Afrika tilbyder vi følgende destinationer:

Frivillligt arbejde i Ghana
Frivilligt arbejde i Kenya
Frivilligt arbejde i Marokko
Frivilligt arbejde i Senegal
Frivilligt arbejde i Sydafrika (evt. kombineret med sprogskoleophold)
Frivilligt arbejde i Tanzania
Frivilligt arbejde i Togo
Wildlife projekter i Sydafrika

Hvad forventes der af dig?

For at deltage skal du være selvstændig og udadvendt, fyldt 18 år og have lyst til og mod på at arbejde som frivillig. Det er ikke et ferieophold at være frivillig i et udviklingsland – Det kan derimod blive en unik oplevelse, der vil give dig mulighed for at lære, at få nye venner og for at gøre en forskel med dit frivillige arbejde. 

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig nævne, at mange frivillige vælger også at få nogle ferieoplevelser med hjem; fx. safari, bjergbestigning eller camping-safari. Vi hjælper gerne med at arrangere. Du kan også arbejde med frivilligt arbejde i AsienSydamerika eller Australien.

Her kan du læse om vores destinationer i Afrika:

Udflugter & feedback

Derudover arrangerer vi en række forskellige udflugter (safari etc) i Afrika.
Du kan også læse om andre EXIS-frivilliges oplevelser i Afrika her:

Feedback fra frivillige i Ghana
Feedback fra frivillige i Kenya
Feedback fra frivillige i Sydafrika
Feedback fra frivillige i Tanzania
Feedback fra frivillige i Togo
Feedback fra Safari m.m.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.