Tilbage til projekt-oversigt

Betingelser og generelle oplysninger

Herunder kan du se vores betingelser og generelle oplysninger.

Vaccinationer

Inden din afrejse bør du altid tjekke, om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer. Som EXIS deltager får du 10 % rabat på vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinations Service. Se www.sikkerrejse.dk. Husk at tage EXIS’ bekræftelse på tilmelding med, for at få rabatten.

Ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmerne.

 

Visum & Arbejdstilladelse

EXIS forsøger efter bedste evne at give retvisende oplysninger om visum og/eller arbejdstilladelse til de enkelte lande, men det er deltagerens eget ansvar at undersøge gældende regler på området og sørge for at få korrekt visum inden afrejse, hvis dette er påkrævet.

Deltagelse

Det forventes, at deltageren regelmæssigt deltager i de aktiviteter han eller hun har tilmeldt sig. Udeblivelse fra undervisning, arrangementer og arbejdsophold berettiger ikke til refundering.

 

Nationale helligdage

Aktiviteter kan bortfalde på nationale helligdage.

 

Reklamation

Eventuelle reklamationer under kursus- og arbejdsophold skal straks gøres gældende overfor den lokale, ansvarlige ledelse.

 

Forsikringsforhold

Den offentlige sygesikring dækker ikke når man rejser udenfor Europa. Det tilrådes derfor, at man selv tegner de nødvendige forsikringer. Hvis du ikke har en dækkende rejseforsikring i forvejen, kan du markere i tilmeldingskemaet at EXIS skal tegne en rejseforsikring for dig.

 

Afbestillingsforsikring

Det tilrådes at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker det beløb, der kan kræves betalt. Afbestillingsforsikringen dækker bl.a. ved egen og nærmeste families sygdom. EXIS tegner gerne afbestillingsforsikring for dig.

 

Ansvar

EXIS optræder som agent for de lokale samarbejdspartnere og kan ikke påtage sig ansvar for eventuelle ændringer, foretaget efter at informationsmaterialet blev trykt.

 

Trykfejl

Der tages forbehold for trykfejl.

 

Bemærk

Selvom EXIS altid bestræber sig på at levere den bedste service, må man være indstillet på, at ikke hele verden fungerer efter “europæiske standarder”. For at få alt til at fungere optimalt kræves der en personlig indsats fra deltagernes side.

Betalingsbetingelser

Tilmelding – betaling

Ved tilmelding opkræves et depositum. Restbeløbet indbetales ca. 8 uger før ankomstdato. Ved tilmelding senere end 8 uger før ankomstdato opkræves det fulde beløb.

Efter modtagelse af tilmeldingsskema reserverer vi plads og sender dig en bekræftelse, håndbog samt faktura. Senere i forløbet vil du modtage detaljerede oplysninger om arbejdssted og indkvartering. Hvis du ønsker at ændre arbejdssted eller indkvartering efter ankomst, kan det medføre ekstra omkostninger.

 

Annullering

Hvis du af en eller anden grund er nødt til at annullere din tilmelding 8 uger eller mere før programstart, refunderes det fulde beløb, minus depositum.

Annullerer du 4-8 uger før programstart, refunderes 50% af programprisen. Annullerer du 4 uger eller mindre før programstart, har vi allerede overført den fulde betaling til udlandet, og kan desværre ikke refundere noget.
Vi vil til gengæld i det omfang det er muligt, sørge for at du vil kunne benytte det indbetalte beløb til et nyt ophold inden for 12 måneder.
Efter ankomst kan ingen refundering finde sted.

 

Rejseudgifter

Alle priser er eksklusiv rejseudgifter. Efter tilmelding sørger EXIS for, at du modtager et uforpligtende tilbud på flybilletter fra InterTravel, som har 37 års erfaring i salg af flybilletter, rundrejser etc. i hele verden.

Hvis du har brug for at undersøge priser på flybilletter inden tilmelding, er du velkommen til selv at kontakte InterTravel enten på tlf. 33 15 00 77 eller på mail [email protected]. Husk at fortælle at du skal rejse med EXIS.

 

Priser

Alle priser er opgivet i danske kroner, med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

 

Prisændringer

EXIS forbeholder sig ret til prisændringer, såfremt ændrede valutakurser eller andre omstændigheder, der ligger uden for vor kontrol, berettiger hertil.

Læs feedback fra de rejsende

Inden du bestemmer dig for at rejse ud i verden, kan det være en god ide at bruge lidt tid på at læse om tidligere deltageres oplevelser og erfaringer med EXIS.