EXIS HOME
EXIS - Frivilligt arbejde, sprogkurser og praktikophold i udlandet   Sitemap  Dansk  English French 

FRIVILLIGT ARBEJDE SPROGKURSER PRAKTIK FEEDBACK OM EXIS KONTAKT
Frivilligt arbejde i udlandet
whitespacewhitespacewhitespacewhitespace

Forside » Frivilligt arbejde i udlandet  
    
 

Frivilligt arbejde i udlandet

 

  
  EXIS arrangerer i samarbejde med veletablerede internationale organisationer en lang række former for frivilligt arbejde i udlandet, hvor mennesker fra hele verden mødes. At arbejde som frivillig er en enestående måde at udvikle sig selv, samtidig med at man oplever landets kultur og befolkning på nærmeste hold.    
 


 

 
Find EXIS på:
EXIS på FacebookEXIS på Twitter
    
 

Ligegyldigt om du brænder for at arbejde på børnehjem, undervise på en skole, arbejde på hospital eller med jura, dyr, menneskerettigheder, miljø eller noget helt andet, skulle du nok kunne finde noget der interesserer dig. Du bestemmer selv hvor længe du vil være af sted som frivillig (enkelte arbejdspladser har dog tidsbegrænsninger).
Praktikpladser kan også arrangeres de fleste steder.

Herunder er en liste over alle de lande EXIS arrangerer frivilligt arbejde i - ved at klikke på de enkelte lande, kan du læse om hvilke projekter du kan vælge mellem. Du kan også finde billeder og feedback fra tidligere frivillige rundt omkring i verden.


For at deltage bør du være selvstændig og udadvendt og have lyst til og mod på at arbejde som frivillig i udlandet. Du må være forberedt på lidt af hvert, forvente det uventede og være fleksibel og positiv. Dette er ikke et ferieophold. Det kan derimod blive en unik oplevelse, der vil give dig mulighed for at lære, at få nye venner og for at gøre en forskel med dit frivillige arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil have programmer tilsendt.

Alle, der skal være frivillig i udlandet, får tilsendt en detaljeret elektronisk håndbog med oplysninger om vores lokale koordinator i det pågældende land, som også indeholder svar på stort set alle de spørgsmål, vi af erfaring ved, du sidder med.

Hvis du vil vide lidt om hvad tidligere frivillige de forskellige lande fortæller om deres oplevelser, kan du læse feedback her: Frivillige fortæller om deres erfaringer med EXIS


  Frivilligt arbejde i udlandet

 

Frivillig i udlandet

 

Billede af et hold frivilllige på et af vores projekter

 

Frivilligt arbejde
 
Frivillig med børn tidligere deltager
 
 

 

Alle programpriser er eksklusiv rejseudgifter.
Efter tilmelding sørger EXIS for, at du modtager et uforpligtende tilbud på flybilletter fra InterTravel, som har 37 års erfaring i salg af flybilletter, rundrejser etc. i hele verden.
Hvis du har brug for at undersøge priser på flybilletter inden tilmelding, er du velkommen til selv at kontakte InterTravel enten på tlf. 33 15 00 77 eller på mail info@intertravel.dk. Husk at fortælle at du skal rejse med EXIS.

  

Frivilligt arbejde i udlandet

 

Sprogkurser

 
  Latinamerika
Bolivia
Costa Rica
Ecuador
Guatemala
Peru
Asien
Cambodja
Indien
Nepal
Sri Lanka
Thailand
Vietnam
Afrika
Ghana
Kenya
Sydafrika
Tanzania
Togo
USA
Eco Volunteer
Miljøarbejde
Australien
Miljøarbejde
  Europa
England
Frankrig
Italien
Malta
Spanien
Tyskland
Øvrige
Australien
Bolivia
Costa Rica
Ecuador
Guatemala
Peru
USA
 
  

      
 


Dansk | English | Francois | EXIS | Kontakt os | Sitemap | © 2007-2015
EXIS
FAQ
Find rejsepartner
EXIS på Facebook
Feedback