Frivilligt arbejde i udlandet

EXIS arrangerer frivilligt arbejde i udlandet, hvor mennesker fra hele verden mødes. At arbejde som frivillig er en enestående måde at udvikle sig selv, samtidig med at man oplever landets kultur og befolkning på nærmeste hold. Ligegyldigt om du brænder for at arbejde på børnehjem, undervise på en skole, arbejde på hospital eller med jura, dyr, menneskerettigheder, miljø eller noget helt andet, skulle du nok kunne finde noget der interesserer dig.

Du bestemmer selv hvor længe du vil være af sted som frivillig (enkelte arbejdspladser har dog tidsbegrænsninger). Praktikpladser kan også arrangeres de fleste steder.

For at deltage bør du være selvstændig og udadvendt og have lyst til og mod på at arbejde som frivillig i udlandet. Du må være forberedt på lidt af hvert, forvente det uventede og være fleksibel og positiv. Dette er ikke et ferieophold. Det kan derimod blive en unik oplevelse, der vil give dig mulighed for at lære, at få nye venner og for at gøre en forskel med dit frivillige arbejde.

Hvis du vil vide lidt om hvad tidligere frivillige de forskellige lande fortæller om deres oplevelser, kan du læse feedback her: Frivillige fortæller om deres erfaringer med EXIS.

Her kan du se de forskellige lande, EXIS arrangerer frivilligt arbejde i:

EXIS

Dronningensgade 115
5000 Odense C
Danmark

Phone: + 4534 1221