EXIS HOME
EXIS - Frivilligt arbejde, sprogkurser og praktikophold i udlandet   Sitemap  Dansk  English French 

FRIVILLIGT ARBEJDE SPROGKURSER PRAKTIK FEEDBACK OM EXIS KONTAKT

Forside    
 

Velkommen til EXIS: Frivilligt arbejde, Sprogkurser og praktik i udlandet

 
Find EXIS på:
EXIS på Facebook EXIS på Twitter
       
 

Hvordan holder EXIS priserne i bund og kvaliteten i top?

Vi bliver tit spurgt om, hvordan det er muligt for os at tilbyde frivilligt arbejde i udlandet til priser, der ofte ligger langt under sammenlignelige tilbud.

Siden EXIS i 1982, som pionerer på området, startede med at tilbyde frivilligt arbejde i Costa Rica har vi udvidet mulighederne for frivillige arbejdsophold til Latinamerika, USA, Afrika, Asien og Australien. I alle de år der er gået, har vi holdt fast i den filosofi, at det skulle være muligt for alle at få en oplevelse for livet til en fair pris, uden samtidig at gå på kompromis med kvalitet, rådgivning og tryghed.

Vi er en dansk, uafhængig virksomhed, som lægger vægt på at tilrettelægge udlandsopholdet efter dit individuelle behov og vi bistår gerne med tilbud på flybillet, rejseforsikring og andet, som du kunne have behov for. Men kun hvis det gør det lettere for dig. Måske har du allerede en rejseforsikring? Måske er du allerede i landet og har ikke behov for flybillet?

Alle, der rejser som frivillig, får tilsendt en detaljeret elektronisk håndbog med oplysninger om vor lokale koordinator i udlandet og med svar på næsten alle de spørgsmål, vi af erfaring ved, du vil stille. Skulle der alligevel være nogle spørgsmål tilbage, svarer vi hurtigt på alle e-mails. Du er også altid velkommen til at ringe eller lægge vejen forbi vores kontor i Odense. Du kan også læse om tidligere deltageres erfaringer med EXIS.

Ønsker du at rejse sammen med en ven eller veninde eller mangler du en rejsekammerat, er vi ikke længere væk end et klik. Det gælder selvfølgelig også, efter du er taget ud i verden

Og så var der lige det med priserne. Det er faktisk ret enkelt: Vi bruger ikke store beløb på administration, reklamer og markedsføring. Vi bruger hellere lidt ekstra på donationer til udenlandske projekter!

Bortset fra at priserne for frivillige arbejdsophold i næsten alle tilfælde allerede inkluderer en personlig donation til din arbejdsplads, sponsorerer EXIS løbende forskellige tiltag rundt omkring i verden; blandt andet et børnehjem i Nepal, kampagner for menneskerettigheder i Cambodja og sundhedsoplysning i Ghana.

Alle EXIS-deltagere kan i øvrigt få glæde af vores aftale med InterTravel, som skræddersyer uforpligtende tilbud på flybilletter.

Join the world... it's yours!

Begynd med en liste over vores frivillige arbejdsophold: Frivilligt arbejde i udlandet
Oversigt over sprogskoler finder du her: Sprogskoler i udlandet

Du kan se hvordan tilmeldingsproceduren er her: tilmeldingsprocedure.

 EXIS 

Frivilligt arbejde i udlandet

 

Sprogkurser

 
  Latinamerika
Bolivia
Costa Rica
Ecuador
Guatemala
Peru
Asien
Cambodja
Indien
Nepal
Sri Lanka
Thailand
Vietnam
Afrika
Ghana
Kenya
Sydafrika
Tanzania
Togo
USA
Eco Volunteer
Miljøarbejde
Australien
Miljøarbejde
  Europa
England
Frankrig
Italien
Malta
Spanien
Tyskland
Øvrige
Australien
Bolivia
Costa Rica
Ecuador
Guatemala
Peru
USA
 
  

      
 


Dansk | English | Francois | EXIS | Kontakt os | Sitemap | © 2007-2015
EXIS
FAQ
Find rejsepartner
EXIS på Facebook
Feedback